ProGIS-toiminta

Seminaarit

ProGIS ry järjestää seminaareja, workshopeja ja vierailukäyntejä, tarjoten tietoa paikkatietoalan uusista tuulista sekä mahdollisuuden verkostoitua. Hallitus ottaa mielellään vastaan seminaariaiheita.


Opinnäytetyöpalkinnot

ProGIS ry jakaa vuosittain paikkatietoalan opinnäytetyöpalkinnon ansioituneelle tai ansioituneille paikkatietoalan opinnäytetyön laatijoille. Palkinnot jaetaan syksyllä järjestettävän GeoForum Summitin yhteydessä. Palkittavat henkilöt valitaan ProGIS ry:n hallitukselle lähetettyjen esitysten perusteella vuoden aikana tehdyistä opinnäytetöistä.


ProGIS-palkinto

Paikkatietomarkkinoiden yhteydessä on perinteisesti jaettu paikkatietoalan kunniamaininta, ProGIS-palkinto. Palkinnon tavoitteena on kiinnittää huomiota paikkatietojen hyödyntämiseen yhteiskunnassa. Palkinnon saaja voi olla henkilö, yhteisö tai yritys, joka on teollaan tai innovaatiollaan lisännyt paikkatietoalan tunnettuutta ja paikkatietojen hyötykäyttöä.

Paikkatietoalan kunniamaininnan myöntämisestä päättää vuosittain ProGIS ry:n hallitus ilman erillistä hakemusta, mutta jäsenistö voi vapaasti tehdä ehdotuksia palkinnon saajaksi osoitteessa: progis.info@gmail.com


GeoForum Summit

ProGIS on joka vuosi mukana alan vuosittaisessa GeoForum Summit -tapahtumassa. Järjestämme tapahtumassa syyskokouksen, palkintoseminaarin ja jaamme paikkatietoalan kunniamaininnan – ProGIS-palkinnon.


Toimintakertomukset

ProGIS ry:n toimintakertomukset: 2017, 20152014201320122011

Huom! Haemme uusia aktiiveja! Mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdistyksen hallitukseen progis.info(@)gmail.com-osoitteeseen ja kysyä lisää. Hallitustyöskentely ei vie kovin paljon aikaa ja esimerkiksi tapahtumien järjestäminen on mukavaa. Saat myös hyödyllisiä ammatillisia verkostoja.